Fri frakt när du handlar för 1000:-


Returrätt
Vi följer lagen om distansavtal och du har därmed rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du mottagit varan. Detta förutsatt att produkten är i väsentligt oförändrat skick, dvs oanvänd och ej skadad. Det är tillåtet att öppna förpackningen och kontrollera varan på sådant vis som ej skadar produkten. Det räcker med att du meddelar oss att du vill utnyttja din ångerrätt inom 14 dagar. När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund för returfrakten. Kostnad för varan kommer att återbetalas, ev andra avgifter som t.ex. frakt återbetalas inte. 
Paketet bör om möjligt återsändas med samma ursprungliga produktförpackning/emballage som det levererades i.
Återbetalning av din retur görs inom 14 dagar från det att vi mottagit och godkänt din retur och med samma betalningsmetod som valdes vid beställning av ordern.
Kontakta oss alltid innan varan sänds i retur, oavsett returorsak. 
Så här gör du en retur av order i vår webbutik:
1. Kontakta oss och be om att få göra en retur via e-post shop@florababy.se.
2. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen om möjligt samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig. 
3. Returnera varan till Flora Baby med den retursedel som du får skickad till dig. (Kunden betalar för returfrakten = 199kr)
Undantag för ångerrätten:
Vid köp av en produkt som tillverkas efter beställning så gäller inte ångerrätten. Öppet köp gäller ej på presentkort.
Outlösta paket
Vi debiterar en administrationsavgift på 249kr för försändelser som inte hämtas ut motsvarande de faktiska kostnaderna för returfrakt, fraktavgift samt hantering.