Fri frakt när du handlar för 1000:-


Om oss :

Idén till Flora Baby kom fram då en av ägarna blev gravid och sökte överallt efter något fint som inte finns någon annanstans eller något som inte alla andra redan hade. De största företagen tillverkar sina produkter i stora mängder på stora fabriker i olika delar av världen som gör att det blir så billigt och kanske inte av bästa kvalitet eller så är det kända märken som gör samma sak fast det blir jättedyrt. Vi tror på både kvalitet och att det inte ska vara alldeles för dyrt för plånboken.

Alla produkter som säljs på Flora Baby är handgjorda och därför unika. Vi har kontakt med några väldigt duktiga sömmerskor från  mindre företag som älskar barnkläder och accessoarer lika mycket som vi. Därför kan det alltså ta lite längre tid att få just Din vara men det är värt väntan.

På sidan finns kläder, accessoarer och inredning till barnrummet så som sängkläder eller dekorationskuddar. Allting kan skräddarsys efter dina önskemål och mått. Vi har så klart vissa standardmått som passar det mesta och de flesta.

Vi vet att du kommer hitta något du gillar och kommer vara nöjd över.

Det finns verkligen något för alla!

Org.Nr 8603051882

Flora Baby

Böljemolnsvägen 8

743 45 Storvreta