Fri frakt när du handlar för 1000:-


Fraktkostnad Fraktkostnad inom Sverige = 49 kr. Vi skickar beställningar med Postnord.

Leveranssätt Om paketet är litet, så levereras det direkt i din brevlåda. I annat fall sker leverans till närmaste postkontor eller utlämningsställe. Vid beställning via vår hemsida kommer du att automatiskt mottaga en kvittering via e-post, till den e-postadress du angett vid beställningstillfälle, med en specifikation. Den slutliga skriftliga fakturan sänds med paketet.

Leveranstid Leveranstiden är normalt 14 arbetsdagar (vid beställning av vissa kläder/sängkläder gäller upp till 3 veckor). Då vi vanligtvis inte har kläderna hemma och allt sys personligt åt just dig, har vi denna lite länge leveranstid. Med reservation för förseningar utanför Flora Baby kontroll.

Personuppgifter Kunders personuppgifter som lämnas vid registrering behandlas konfidentiellt och används endast för att kunna skicka order till rätt adress. Inga uppgifter lämnas ut till tredje part utan kunds samtycke. Allt enligt personuppgiftslagen PUL.

Priser Priserna anges i SEK inklusive moms (25 %). Priset som gäller är det som finns angivet på hemsidan den dag kunden gör sin beställning. Fraktkostnad tillkommer alltid, om inte annat anges.